BuikRock.

  • Webdesign
  • E-mailmarketing
  • Social media
  • Copywriting

Wat ooit begon als het idee om Niels Destadsbader, ereburger van Deerlijk, in zijn eigen gemeente te laten optreden, werd al snel werkelijkheid. Samen met enkele andere artiesten op het affiche was BuikRock geboren.

Na enkele edities werd het tijd om het groter en beter aan te pakken op digitaal gebied. BuikRock benaderde hiervoor Pixel Life, en samen keken we hoe we het digitale verhaal van BuikRock zo goed mogelijk konden vertellen.

Gebruiksvriendelijke website.

Voor de nieuwe BuikRock-website hebben we gekozen voor een eenvoudig en strak ontwerp, waarbij gebruiksvriendelijkheid centraal staat. Dit zorgt ervoor dat bezoekers snel en moeiteloos vinden wat ze zoeken.

Bovendien hebben we de presentatie van de line-up vernieuwd, waardoor deze nu visueel veel indrukwekkender wordt weergegeven dan voorheen.

Let’s be social.

BuikRock was al vrij bekend in de regio van Deerlijk, maar voor deze editie wilden we nog groter uitpakken dan in voorgaande jaren. We hebben daarom sterk ingezet op social media, waar we prachtige foto’s en sfeerbeelden van het festival deelden. Hiermee hebben we (potentiële) bezoekers weten te enthousiasmeren om tickets te kopen voor twee dagen plezier.

Je hebt één nieuwe mail van BuikRock.

Om BuikRock volledig online zichtbaar te maken, hebben we e-mailmarketing ingezet als een krachtig hulpmiddel. Via onze nieuwsbrieven konden we niet alleen de laatste nieuwtjes als eerste delen, maar hebben we ook de klantenbinding versterkt, wat resulteerde in een nauwere band met ons publiek. Dit heeft niet alleen de klantloyaliteit vergroot, maar heeft ook aanzienlijk bijgedragen aan de groei van de merkbekendheid van BuikRock.

Terugkeer van ‘De Stoel’.

Nadat VRT deze zomer de miniserie ‘De Stoel’ had geannuleerd, leek het ons de perfecte gelegenheid om ‘De Stoel’ toch te laten doorgaan, zij het in een BuikRock-jasje.

Gedurende 6 weken streden deelnemers om als eerste op de locatie van de stoel te arriveren, die ze met behulp van de hints van de voorgaande dagen konden ontcijferen. Op deze manier werd BuikRock niet alleen online beter zichtbaar, maar ook offline.

Benieuwd hoe jouw digitale verhaal er kan uitzien?

Blauwe golf